artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Allround Troubadour met Accordeon, muziek uit vele landen

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Accordeonisten, Troubadours, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Allround, Pop, wat u wilt!
Specialisatie:
Amsterdams, Frans, Kerstrepertoire, Smartlappen, Zeemans liederen

Prijsindicaties & Mogelijkheden

1 set:
€ 375,- (45 min.)
2 sets:
€ 495,- (2 x 30 min.)
3 sets: 
€ 595,- (3 x 30 min.)

Alles is mogelijk: speelduur en prijzen in overleg. Kosten gitarist of contra-bassist op aanvraag.

Voor zorg- en verpleeginstellingen gelden aangepaste tarieven.

Overige details

Locatie:
Tilburg, Noord-Brabant
Reiskosten:
€ 0,30 per km
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Allround Troubadour met Accordeon, muziek uit vele landen

Toch leuk als er naast al die vrienden, familie en collega’s die u had uitgenodigd een troubadour komt opdagen die u al jáááren niet meer gezien had.

U merkt het meteen: de temperatuur stijgt, nieuwe liefdes ontstaan ter plekke, oude liefdes bloeien op, het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw troubadour u meeneemt op een muzikale wereldreis langs Caribische stranden, Parijse terrassen,  Jordanese cafés, Ierse whiskey-stokerijen, Zuidamerikaanse dansvloeren, door Rotterdamse havenbuurten, op woeste zeeën én weer terug.

Past bij ieder feest!

Deze troubadour kan in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Akoestisch zingend en spelend beweegt hij zich door het publiek. Nu eens klinkt op de achtergrond een Franse musette, dan weer eist een spontane serenade aan de voeten van een lokale schone de aandacht op.

Dreigen de emoties uit de hand te lopen bij een hartverscheurend levenslied, dan is er al weer een vrolijke meezinger ingezet. Op een sjieke receptie of in een Amsterdamse kroeg, of er nou in z’n moerstaal of Engels, Frans, Duits of Spaans gesproken wordt.

Een optreden naar uw wens

Aan u de keus: zowel vooraf als tijdens het optreden kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Calypso’s, zeemansliedjes, cumbia’s, smartlappen, chansons, cabaretliedjes, meezingers, tango’s, klassieke melodieën, folkmuziek, kinderliedjes, musette’s, tex-mex, levensliederen, sixties muziek, u kunt het zo gek niet verzinnen of het zit in het repertoire. Het liefst akoestisch tussen de gasten, maar eventueel ook versterkt vanaf een podium.

En verzint u het wél zo gek, dan mag u het altijd even voorzingen.

De troubadour in kwestie is accordeonist en zanger. Soms begeleidt hij zichzelf op de ukulele of de piano. Afhankelijk van de gelegenheid en de wensen van de klant speelt hij solo of nodigt hij één van z’n muzikale vrienden uit om hem bij te staan op de gitaar of contrabas.

Extra’s

Smartlappenworkshop
Naast zijn ‘gewone’ optredens verzorgt onze troubadour desgewenst een smartlappenworkshop, waarin hij de muzikale kennis van dit bedroevende genre test in een quiz en vervolgens samen met de deelnemers aan het zingen, schrijven en/of huilen slaat.

Frans Chansonprogramma
“Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs…” Vindt u van niet? Bent u juist op zoek naar het ultieme vakantiegevoel, een optreden met een Frans tintje, of helemaal in Franse sfeer, zoek dan niet verder: laat dit nou net de grote liefde zijn van deze troubadour!

À-la-Carte
Iedereen die door wel eens getuige is geweest van een optreden van deze troubadour, weet dat  hij interactie met het publiek hoog in het vaandel heeft staan. Omdat dit altijd weer tot grote hilariteit leidt, waagt hij een poging om de aanwezigen nóg meer bij het festijn te betrekken. Maar dan zonder het de toehoorders al te moeilijk te maken: à-la-Carte! Uw keuze, ter plekke, uit de menukaart bepaalt de bestemming op een muzikale wereldreis. Het nieuwe concept À-la-Carte is naadloos in te passen in vrijwel ieder optreden, en kost u niets extra. Dat moest er ook nog bijkomen: tenslotte moet het publiek het vuile werk opknappen!

Lied op maat
Om uw feest of evenement wat extra cachet te geven, kan uw deze troubadour een gelegenheidslied voor u schrijven, om bijvoorbeeld uw jubilaris uitgebreid in het zonnetje te zetten. U verzamelt informatie of anekdotes, hij schrijft het lied & voert het uit.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Allround Troubadour met Accordeon • La seconde (eigen compositie)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Allround Troubadour met Accordeon • Dos gardenias (met zijn band)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

Frank van Pamelen

Waar deze accordeonist is, daar is het feest. Ik weet niet hoe hij het doet, maar hij doet het. Overal. Waar ik ook met hem optreed, in theaters door het hele land, bij gelegenheidsvoorstellinkjes, of zomaar zonder afspraak in het wild, overal begint het met zijn muziek en eindigt het met massaal meezingen.

Wat je ook aanvraagt, hoe je ook inzet, hij speelt het. En zingt het. En betrekt het publiek erbij. En voert een aanstekelijke act op. Onlangs vroeg ik hem voor de gouden bruiloft van mijn ouders. Dat sloeg zo aan, dat ze niet kunnen wachten op diamant.

Nu maar hopen dat hij dan ook kan…

Fam. Beekwilder

Deze accordeonist kwam als muzikaal entertainment bij onze familiedag eind augustus. Het thema was smartlappen zingen. Hij vond goed de aansluiting en bracht de sfeer er snel in.

Jong en oud hebben mee gezongen in een wedstrijd smartlappen zingen.

Het was echt een super leuke middag!

 

Klik hier om meer recensies weer te geven.

Suzanne Bollen op 17 sept. ‘13

Deze accordeonist luisterde de verjaardag van mijn vader op met zang en accordeon.

Wàt een vakman. Zijn optreden komt spontaan, enthousiast en ongedwongen over, achteraf besef je hoe goed deze muzikant nadenkt over passend repertoire, timing en het aanvoelen van zijn publiek.

Hij had de hele groep (een man of 60) mee, van 30 jaar tot in de 80: er werd meegezongen, gelachen. De zaal hing aan zijn lippen, mede door zijn interactie met de mensen, charmante manier van doen en natuurlijk de nummers: van Oudhollandse smartlap tot Franse chanson. En als mensen liever rustig wilden luisteren, vond hij dat ook prima. Door zijn optreden is er nog lang nagepraat over het gezellige feest!

J.P.M. van Zijl

Deze accordeonist heeft muzikale optredens verzorgd bij diverse gelegenheden waarbij ik als organisator of bezoeker betrokken was, zowel zakelijk als privé. Hij begeleidt zichzelf daarbij op zijn accordeon en zingt liederen waarbij hij kan putten uit een breed repertoire.

Zijn optredens werken sfeerverhogend bij feesten en partijen. In die gevallen is hij vaak het middelpunt van de belangstelling. Maar hij kan ook bij recepties tussen de gasten doorlopen en kleine groepjes mensen vermaken zonder dat hij overheersend aanwezig is.

Een optreden van deze accordeonist kan ik zeker aanbevelen!

Bergmans op 19 feb. ’13

Deze accordeonist-zanger-entertainer is vorig jaar op onze jaarlijks terugkerende familiedag geweest bij het Klauterwoud in Oisterwijk. Hij bracht de sfeer er al snel in. Deze accordeonist is een echte aanrader !

U heeft interesse in deze artiest?

Allround Troubadour met Accordeon, muziek uit vele landen uit Tilburg, Noord-Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Leiden, Dordrecht, Venlo . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: