artiestvooru.nl


Details: Allround Feestband

Naam Artiest:
Allround Feestband
Trio:
€ 1530,-
Kwartet:
€ 1825,- (+ 2e zangeres)
Kwartet:
€ 2060,- (+ percussionist)
Kwintet:
€ 2350,- (+ 2e zangeres & percussionist)

Optreden duurt maximaal 4 uur.

Provincie:
Noord-Brabant
Reiskosten:
Reiskosten verder dan 150 km vanaf Tilburg in overleg
Geluidsinstallatie:
Inclusief complete lichtshow en geluid tot 500 personen
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Allround Feestband

Deze band is een allround beroepsorkest bestaande uit een:
– Toetsenist-zanger
– Gitarist-zanger
– Zangeres

De band is inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen zoals o.a. bruiloften, personeels – en bedrijfsfeesten, cafés en feesttenten…etc…etc. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van b.v. receptie of diner dansant is deze band zeer geschikt.

Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van deze muzikanten. Hierdoor zijn zij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen. Iedereen, zowel jong als wat ouder, zullen zich uitermate vermaken.

Als u besluit hen te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, spectaculaire lichtshow en een professionele performance een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

Bij uitstek geschikt voor party’s waar een zekere klasse op prijs gesteld wordt.

Uitbreiding met een 2e zangeres en/of een percussionist behoort tot de mogelijkheden.

Vocals & Percussie :
Een zangeres die de laatste jaren haar sporen verdiend heeft in orkesten van verschillende muziekstijlen. Sinds augustus 1999 maakt zij deel uit van deze band en heeft de formatie hiermee een stukje verder op de muzikale ladder gezet. Professionaliteit staat haar hoog aangeschreven en het is voor haar geen probleem om zich ‘helemaal te geven’, om u (en uw gasten) te trakteren op een goed stuk vakwerk.

Keyboards, Vocals & Backingvocals:
Deze doorgewinterde muzikant en oprichter van deze formatie, heeft ruim 25 jaar ervaring in het tot in de puntjes verzorgen van muzikale activiteiten, zowel als entertainer als met duo en orkest. Hij staat iedere keer weer garant voor een zeer tevreden klant.

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: