artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Allround Entertainment Duo/Trio/Band

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Duo's, Trios
Speelt graag:
Allround, Pop, Rock n Roll, Partymuziek, Dansmuziek

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Optreden is maximaal 4 sets van 45 minuten binnen een tijdsbestek van 5 uur. De muzikanten treden op in heel Nederland.

Duo:
€ 650,-
Trio:
€ 915,-
Band 4 personen:
€ 1220,-
Band 5 personen:
€ 1515,-

Overige details

Locatie:
Bovenkarspel, Noord-Holland
Reiskosten:
Geen reiskosten binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden, Zuid Limburg en Zeeuws Vlaanderen.
Geluidsinstallatie:
Er wordt gebruik gemaakt van professionele geluidsapparatuur geschikt voor optredens met 25 tot 125 gasten in de zaal en klein podiumlicht is ook beschikbaar.
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Allround Entertainment Duo/Trio/Band

Wij zijn een allround duo met een zanger/gitarist en een zangeres. Ons duo is eventueel ook te boeken als trio of als band met 4 of 5 personen. We treden op voor maximaal 125 personen.

Door onze uitgekiende apparatuur en het voorwerk in onze eigen studio, krijgt u in elke bezetting waarmee wij optreden een volledige grote band te horen met een zeer comfortabele sound.

Wat maakt ons duo anders dan andere duo’s?

Wij beschikken niet over één, maar twee vocalisten (een zanger en een zangeres). Naast dat bij ons uw wensen altijd centraal staan, is ook onze enthousiaste uitstraling typerend.

Wat voor repertoire spelen wij als duo?

Wij hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen opgebouwd in vele genres. Voor elk wat wils, voor jong en oud!

Wij verzorgen indien u dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten bijna 10.000 nummers in elk genre denkbaar. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar uw wens worden ingevuld.

Nummers die u graag wilt horen en die niet in ons eigen repertoire voorkomen, kunnen wij dus middels dit systeem in onze pauzes eventueel voor u draaien.

Hoe delen wij onze optredens in?

Wij brengen bij optredens op basis van bijvoorbeeld 5 uur, 5 sets van ongeveer 45 minuten met kleine pauzes van ongeveer 10 á 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij staan nl. niet op onze horloges te kijken terwijl er wordt opgetreden en wij hebben in principe ook geen vaste sets met vaste nummers.

Wij spelen dan ook volledig in dienst van het slagen van uw feest. En mocht dit inhouden dat er bijvoorbeeld bij een lekkere volle dansvloer een set wat langer moet duren, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Ieder feest is weer anders en verlangt dan ook zijn eigen aanpak en repertoire.

Elk optreden is voor ons weer een nieuwe uitdaging, die wij dan ook ten volle aangaan. Kortom: wij zijn een zeer flexibel allround duo en spelen altijd in op de situatie ter plekke. 

Indien u de keuze maakt voor een toevoeging van onze unieke, spetterende en interactieve shownummers, dan duren de sets waarin wij deze shownummers brengen ook ong. 45 minuten.

Hebben wij eigen apparatuur?

Wij hebben een eigen professionele geluidsset die geschikt is voor feesten van 25 tot 125 personen. Ook beschikken wij over eigen podiumlicht, dus ook de leuke kleurtjes ontbreken niet.

Daarnaast gebruiken wij indien plaatsbaar roll-up displays om het podium of de optreedplek visueel aantrekkelijk te maken.

Wij zijn te boeken als trio of als band met 4 of 5 personen, maar ook als One-man Band: “Allround zanger, entertainer en gitarist“.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


1) Allround Entertainment Duo/Trio/Band Duo Medley

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

2) Allround Entertainment Duo/Trio/Band Trio Uptempo

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

3) Allround Entertainment Duo/Trio/Band – Duo Shownummers

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

4) Allround Entertainment Duo/Trio/Band – Trio Allround

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

U heeft interesse in deze artiest?

Allround Entertainment Duo/Trio/Band uit Bovenkarspel, Noord-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Friesland, Flevoland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: