artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Uw allround DJ uit Overijssel

Hoofdcategorie:
DJ's
Subcategorie:
Dj's
Speelt graag:
Allround

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Prijzen gelden voor vr-za-zo in het hoogseizoen van mei-okt. Daarbuiten zijn de prijzen in overleg.

1 uur:
€ 700,-
2 uur:
€ 790,-
3 uur:
€ 880,-

Overige details

Locatie:
Kampen, Overijssel
Reiskosten:
€ 0,22 per kilometer
Geluidsinstallatie:
Mocht er geen geluidsinstallatie beschikbaar zijn kan de artiest deze verzorgen (prijs in overleg).
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Uw allround DJ uit Overijssel

Of het nu gaat om jullie bruiloft, om een bedrijfsfeest, om een jubileum, of een verjaardag: Fabian van Maarn uit Overijssel draait als Allround DJ niet zomaar plaatjes aan elkaar, maar heeft altijd tot doel om jou en je gasten kippenvel te bezorgen, zelfs tijdens een grandioos knalfeest waarbij het dak eraf gaat.

Wanneer hij optreedt als DJ, hoor je dat er een rasmuzikant achter de draaitafel staat. Dankzij zijn kennis, ervaring en opleiding als beroepsmusicus heeft Fabian zich kunnen ontwikkelen tot een zeer muzikaal mixende allround DJ, geïnspireerd door grootmeester Ben Liebrand.

Waaraan je dat hoort?

Allereerst aan de ‘timing’: het exacte moment en de manier waarop de DJ de ene plaat start en mixt met de laatste plaat. Professionele beheersing van eigenlijk elk ritme maakt deze perfecte timing mogelijk.

De meer geoefende luisteraar hoort bovendien, dat de ‘tonen en akkoorden’ – of beter gezegd de ‘harmonie’ – van nummers die hij met elkaar mixt bij elkaar passen. Kortom: de perfecte solo-act voor zowel de feestbeesten als de fijnproevers.

Deze timing en harmonie zijn twee duidelijke elementen, waarmee Fabian zich onderscheidt van verreweg de meeste feest-DJ’s en drive in shows. Daarnaast kun je hem ook nog eens boeken als pianist: twee muziekacts in één dus, voor een zeer veelzijdig feest.

Zeer brede muzieksmaak en –kennis

Jij kiest zelf wat voor muziekstijlen Guido op jouw feest of evenement draait.

Tijdens een persoonlijk voorbereidingsgesprek (en mail-/ app-/telefooncontact na dit gesprek) brengt hij onder andere jouw muzikale wensen in kaart: de muziek die jij leuk vindt, de muziek die jouw gasten leuk vinden en net zo belangrijk: de muziek die je absoluut NIET wilt horen.

Je kunt erop rekenen dat Fabian hierin ook van tevoren actief met je meedenkt. Hij kan de gewenste sfeer creëren met vrijwel alle gangbare en tevens enkele zeer specifieke genres. Ook hierbij geldt weer: van Kippenvel tot Knalfeest!

Denk hierbij aan Top 40, Dance, Trance, House, Happy Hardcore, Apres-Ski, R&B, Hiphop, Bubbling, 50’s, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, Dance Classics, Disco, Soul, Funk, Top 100, Latin, Top 2000, ‘Vrienden van Amstel’, ‘Het Foute Uur’ / ‘Die Verrückte Halbe Stunde’, Reggaeton, Salsa, Rock en Pop.

Uw allround DJ uit Overijssel – vraag een kosteloze en vrijblijvende offerte aan voor uw feest!

U heeft interesse in deze artiest?

Uw allround DJ uit Overijssel uit Kampen, Overijssel is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Gelderland, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Almere, Apeldoorn, Amersfoort, Zwolle, Deventer, Hengelo, Kampen, Heerenveen, Hoogeveen, Lelystad, Harderwijk . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: