artiestvooru.nl


Details: Akoestisch Jazztrio

Naam Artiest:
Akoestisch Jazztrio
Specialisatie:
Jazz
3 uur:
€ 790,-
Provincie:
Utrecht
Reiskosten:
0,30 per km vanaf Utrecht

Werkgebied: Geheel Nederland, Noord België en het Ruhrgebied.
Extra kosten:
Licht en geluid inclusief tot 150 personen
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Akoestisch Jazztrio

Dit Akoestische Jazztrio bestaat uit gelouterde professionele muzikanten met conservatorium opleiding en veel ervaring in het verzorgen van stijlvolle subtiele easylistening-achtergrondmuziek voor borrel, diner en diner dansant. 

Een zeer variabel trio

Het programma is zeer gevarieerd en verveelt daardoor nooit. Het wordt verklankt door een zoevende saxofoon, sprankelend licht spelende gitaar en een donkerbruin swingende contrabas.

Naast de bekende liedjes uit “The American Songbook” (Fly me to the moon, I can’t give you anything but love), ballads (Polka dots en moonbeams, My funny Valentine) en liedjes uit de Latin Bossa Scene (The girl of Ipanema, Black Orpheus), staan er ook klezmer-, film- en soft-pop-liedjes op het programma.

Geschikt voor vele gelegenheden!

Dit trio wordt vaak ingezet bij zakendiners en gala bijeenkomsten, u kunt ze boeken voor bedrijfsopeningen en verzorgde bedrijfsrecepties, maar de muzikanten kunnen ook voor private huis- en tuinfeesten worden ingehuurd.

Zij kunnen, indien gewenst, fluisterzacht spelen maar ook duidelijk en stuwend swingen, waarbij het moeilijk wordt stil te blijven zitten en niet een dansje te wagen.

Kortom, het is muziek om bij te eten, te drinken, naar te luisteren en op te dansen. De muziek blijkt vooral populair te zijn bij de oudere garde.

Foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Audio (youtube)

  1. Medley 1
  2. Medley 2
  3. Medley 3

Video’s (youtube)

  1. Borrel, diner, diner dansant
  2. In het strandpaviljoen

Recensies / Referenties

Precies wat we zochten!

“We hebben mede door jullie een zeer geslaagd lustrum feest gevierd van “Kunst in de Kamer”. Ons gezelschap is gewend aan muzikale prestaties en was zeer positief over het Trio, dus dat zegt ook echt wat.

De afstemming wat betreft de sfeer en de timing waren heel goed. Eerst rustig op de achtergrond, later swingend en meer op de voorgrond, maar nooit alles overstemmend.

Precies wat wij zochten om ons diner dansant muzikaal te omlijsten. We konden rustig kletsen en later ook nog een dansje maken. Nog heel veel dank en veel speelplezier toegewenst, zodat nog veel mensen daar van kunnen genieten”.

Mariël A. Vlugt, “Kunst in De Kamer”, Landgoed Rhederoord, De Steeg

Zeer geslaagd!

“Hartelijk dank voor jullie optreden van afgelopen donderdag tijdens onze netwerkborrel. Het was zeer geslaagd”

Maaike Stoffels, AlexVanGroningen, Wintertuin, Hotel Krasnapolsky, Amsterdam

We hebben genoten!

“Bij deze wil ik graag opmerken dat wij jullie achtergrondmuziek buitengewoon geschikt vonden op ons terras. Het paste heerlijk bij de zomerse sfeer van die dag. Mooie easylistening jazz afgewisseld met latin klanken. De bezoekers hebben er van genoten. Wij zien jullie graag weer terug! “

Petra van der Zee, Strandpaviljoen ’t Zilt, Harlingen

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: