artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Afrikaanse Kora Harp

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten, Shows & Acts
Subcategorie:
Harpisten, Zangers, Zangers met Instrument
Speelt graag:
Wereldmuziek, Meditatieve muziek

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Vergoeding:
€ 500,- (1 uur optreden)

Overige details

Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland
Reiskosten:
€ 0,20 / km (zij treedt op door heel Nederland)
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Afrikaanse Kora Harp

Bent u op zoek naar iets unieks? Iets wat raakt? Deze zangeres/ bespeelster van de Afrikaanse kora (harp) speelt haar eigen creaties. Haar muziek is het best te beschrijven als intuïtieve meditatieve wereldmuziek.

De Kora is een oude West-Afrikaanse harp, oorspronkelijk uit Mali. Met hun muziek en verhalen begeleiden Afrikaanse kora-spelers (Griot’s) de leiders van het dorp om in leiderschap met zichzelf en hun eigen gevoelens te blijven en zich te verbinden met hun innerlijke bron om van daaruit beslissingen te nemen.

De prachtige kora-klanken en de grote expressiviteit in klankkleuren en emoties in de warme diepe stem van deze zangeres voeren je langs diverse werelddelen en mystieke sferen. Het werkt als een medicijn. Er is een grote kans dat u zich ontspannen en opgeladen voelt na haar concert.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


 

Link naar de YouTube video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

Een prachtige stem!

“Zij was het ontbrekende puzzelstuk op mijn evenement. Haar prachtige stem, de bijzondere klanken van de kora, haar liefde voor muziek en haar sprankelende persoonlijkheid raakte de mensen in hun hart en brachten de bezoekers dichterbij henzelf en elkaar. Het evenement werd opgetild naar een hoger niveau. Een diepergaande bijdrage die nog lang voelbaar was.”

Romy

Je nam me mee op reis…

“Je zong regelrecht in mijn hart en maakte ruimte in elke hoek ervan met je stem. Je nam me echt mee op reis. Ik voelde zoveel zachtheid en gelukzaligheid. Dankjewel!”

Chantal

We hebben genoten!

“Wat een onverwachte klanken, muziek, ritme, zang vanuit het hart. Voelde verbonden. Heb erg genoten, ook van het zelf meedoen met klank. Zeer geraakt! Dank je wel!”

Jaqueline

U heeft interesse in deze artiest?

Afrikaanse Kora Harp uit Den Haag, Zuid-Holland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Zeeland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Haarlem, Zaanstad, Haarlemmermeer, Den Bosch, Leiden, Dordrecht, Westland . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: