artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Afrikaanse Kora Harp bij de uitvaart

Specialist voor uitvaartmuziek

Betreft:
Uitvaart
Vergoeding:
€ 500,- (1 uur optreden)
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland
Reiskosten:
€ 0,20 / km (zij treedt op door heel Nederland)
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Afrikaanse Kora Harp bij de uitvaart

Specialist voor uitvaartmuziek

Bent u op zoek naar iets unieks? Iets wat raakt? Deze zangeres/ bespeelster van de Afrikaanse kora (harp) speelt haar eigen creaties. Haar muziek is het best te beschrijven als intuïtieve meditatieve wereldmuziek en past uitstekend bij een herdenking of uitvaart.

De Kora is een oude West-Afrikaanse harp, oorspronkelijk uit Mali. Met hun muziek en verhalen begeleiden Afrikaanse kora-spelers (Griot’s) de mensen van hun dorp om zich te verbinden met hun innerlijke bron tijdens rituelen.

De prachtige kora-klanken en de grote expressiviteit in klankkleuren en emoties in de warme diepe stem van deze zangeres voeren je langs diverse werelddelen en mystieke sferen. Het werkt als een medicijn wat er voor zorgt dat de luisteraars zich kunnen omhullen met een warme deken van klank.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


 

Link naar de YouTube video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Recensies / Referenties

Een prachtige stem!

“Zij was het ontbrekende puzzelstuk op mijn evenement. Haar prachtige stem, de bijzondere klanken van de kora, haar liefde voor muziek en haar sprankelende persoonlijkheid raakte de mensen in hun hart en brachten de bezoekers dichterbij henzelf en elkaar. Het evenement werd opgetild naar een hoger niveau. Een diepergaande bijdrage die nog lang voelbaar was.”

Romy

Je nam me mee op reis…

“Je zong regelrecht in mijn hart en maakte ruimte in elke hoek ervan met je stem. Je nam me echt mee op reis. Ik voelde zoveel zachtheid en gelukzaligheid. Dankjewel!”

Chantal

We hebben genoten!

“Wat een onverwachte klanken, muziek, ritme, zang vanuit het hart. Voelde verbonden. Heb erg genoten, ook van het zelf meedoen met klank. Zeer geraakt! Dank je wel!”

Jaqueline