artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Accordeonist en Troubadour

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Accordeonisten, Zangers, Zangers met Instrument
Specialisatie:
Amsterdams, Frans, Iers, Keltisch, Smartlappen, Zeemans liederen

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Alles is mogelijk: speelduur en prijzen in overleg. Kosten gitarist of contra-bassist op aanvraag.

Voor zorg- en verpleeginstellingen gelden aangepaste tarieven.

1 uur:
€ 375,- (45 min speeltijd)
2 uur:
€ 495,- (2 x 30 min speeltijd)
3 uur: 
€ 595,- (3 x 30 min speeltijd)

Overige details

Locatie:
Tilburg, Noord-Brabant
Reiskosten:
€ 0,30 per km
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Accordeonist en Troubadour

Deze Accordeonist en Troubadour uit Noord-Brabant is van vele markten thuis, en een perfecte toevoeging voor uw feest… een voorproefje:

Geef mij maar Amsterdam!

U merkt het meteen: het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer deze accordeonist u meeneemt op een muzikaal uitstapje langs De voet van die mooie Wester, door de Amsterdamse grachten naar die Goeie, ouwe Jordaan. Neem ondertussen een Pikketanussie bij De begrafenis van Manke Nelis, of drinkt u liever ranja met een rietje met Sofietje, op een Amsterdams terras?

Geniet van De glimlach van een kind, maar blijf uit die Afgekeurde woning of u loopt de kans met De Dievenwagen afgevoerd te worden uit De stad Amsterdam…

Vrij tussen het publiek

Deze accordeonist kan in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Zingend en spelend beweegt hij zich door het publiek. Op een sjieke receptie of in een dampende kroeg, akoestisch tussen de gasten, maar eventueel ook versterkt vanaf een podium.

Of u nou in Roodeschool zit of in Schin-op-Geul, met deze accordeonist waant u zich overal in een Jordanees café!

Een zeemans Accordeonist

Gaat u binnenkort naar de haaien, of maakt u schoon schip?
Zit u aan de grond, of bent u recht door zee?
Ligt u voor Pampus, of gaat geen zee u te hoog?

Wat u ook voor maritieme plannen heeft, het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw accordeonist u meeneemt op een muzikale wereldreis langs al die plekken die zeelui trekken: van zwoele Caribische stranden naar de louche zeemanscafés op Katendrecht, door ongure Rotterdamse havenbuurten naar de diepblauwe baaien van de Stille Oceaan, over woeste zeeën én weer terug.

Wanneer de verzengende zon de zeilen bleekt klinkt een ouderwetse shanty, slaat het zoute water over het dek dan steekt de avontuurlijke zeeman in hem de kop op en bezingt hij zijn veroveringen in alle havens van de wereld.

Dreigen de emoties de spuigaten uit te lopen bij een alwéér een hartverscheurend zeemanslied, dan is er al een vrolijke meezinger ingezet, of gaat er een golf van herkenning door het publiek als de titelsong van The Loveboat klinkt.

Van de Holland-Amerika lijn tot het café op de hoek, iedere gelegenheid krijgt een maritiem tintje als uw accordeonister z’n anker laat vallen!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Accordeonist en Troubadour • Medley

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Accordeonist en Troubadour • Medley

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Frank van Pamelen

Waar deze accordeonist is, daar is het feest. Ik weet niet hoe hij het doet, maar hij doet het. Overal. Waar ik ook met hem optreed, in theaters door het hele land, bij gelegenheidsvoorstellinkjes, of zomaar zonder afspraak in het wild, overal begint het met zijn muziek en eindigt het met massaal meezingen.

Wat je ook aanvraagt, hoe je ook inzet, hij speelt het. En zingt het. En betrekt het publiek erbij. En voert een aanstekelijke act op. Onlangs vroeg ik hem voor de gouden bruiloft van mijn ouders. Dat sloeg zo aan, dat ze niet kunnen wachten op diamant.

Nu maar hopen dat hij dan ook kan…

Fam. Beekwilder

Deze accordeonist kwam als muzikaal entertainment bij onze familiedag eind augustus. Het thema was smartlappen zingen. Hij vond goed de aansluiting en bracht de sfeer er snel in.

Jong en oud hebben mee gezongen in een wedstrijd smartlappen zingen.

Het was echt een super leuke middag!

 

Klik hier om meer recensies weer te geven.

Suzanne Bollen op 17 sept. ‘13

Deze accordeonist luisterde de verjaardag van mijn vader op met zang en accordeon.

Wàt een vakman. Zijn optreden komt spontaan, enthousiast en ongedwongen over, achteraf besef je hoe goed deze muzikant nadenkt over passend repertoire, timing en het aanvoelen van zijn publiek.

Hij had de hele groep (een man of 60) mee, van 30 jaar tot in de 80: er werd meegezongen, gelachen. De zaal hing aan zijn lippen, mede door zijn interactie met de mensen, charmante manier van doen en natuurlijk de nummers: van Oudhollandse smartlap tot Franse chanson. En als mensen liever rustig wilden luisteren, vond hij dat ook prima. Door zijn optreden is er nog lang nagepraat over het gezellige feest!

J.P.M. van Zijl

Deze accordeonist heeft muzikale optredens verzorgd bij diverse gelegenheden waarbij ik als organisator of bezoeker betrokken was, zowel zakelijk als privé. Hij begeleidt zichzelf daarbij op zijn accordeon en zingt liederen waarbij hij kan putten uit een breed repertoire.

Zijn optredens werken sfeerverhogend bij feesten en partijen. In die gevallen is hij vaak het middelpunt van de belangstelling. Maar hij kan ook bij recepties tussen de gasten doorlopen en kleine groepjes mensen vermaken zonder dat hij overheersend aanwezig is.

Een optreden van deze accordeonist kan ik zeker aanbevelen!

Bergmans op 19 feb. ’13

Deze accordeonist-zanger-entertainer is vorig jaar op onze jaarlijks terugkerende familiedag geweest bij het Klauterwoud in Oisterwijk. Hij bracht de sfeer er al snel in. Deze accordeonist is een echte aanrader !

U heeft interesse in deze artiest?

Accordeonist en Troubadour uit Tilburg, Noord-Brabant is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Maastricht, Leiden, Dordrecht, Venlo . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: