artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: Accordeonist en Middeleeuwse Troubadour

Hoofdcategorie:
Solomuzikanten
Subcategorie:
Accordeonisten, Zangers, Zangers met Instrument
Specialisatie:
Frans, Middeleeuws

Prijsindicaties & Mogelijkheden

3/3,5 uur:
€ 475,-
Extra uur:
€ 100,-

Meerprijs extra muzikant: € 350,-
(contrabas, viool, dwarsfluit, gitaar of slagwerk)

Overige details

Locatie:
Beek-Ubbergen, Gelderland
Reiskosten:
€ 0,19 per km
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: Accordeonist en Middeleeuwse Troubadour

Deze accordeonist kan gezellige accordeonmuziek voor u verzorgen. Ook is hij een troubadour in hart en nieren, die zichzelf begeleidt op accordeon of gitaarluit en dan gehuld is in een middeleeuws kostuum.

Hij zingt liederen uit ver vervlogen tijden en bespeelt ook nog de doedelzak, piano en verschillende fluiten tegelijk. Zijn repertoire is voor het grootste deel van eigen hand en verhaalt over de belevenissen van een troubadour in de tijd van de hoofse liefde en drankgelag in de taveerne.

Een echte minstreel van weleer…

In tegenstelling tot vele singer/songwriters die zichzelf troubadour noemen, is hij de vlees geworden minstreel van weleer.

Met franse chansons, liefelijke minnezang, drinkliederen, verhalende liederen en liederlijke verhalen staat hij garant voor een charismatische muzikale act die in de gehele lage landen zijn weerga niet kent.

Jarenlange ervaring uit Frankrijk

In 1995 won hij het minstreelconcours. Hij speelt elk jaar in Tsechië in het kader van de riddervakanties, maar ook werd hij uitgenodigd een bruiloft op te luisteren op de Virgin Islands en tourde hij met eigen werk door Zuid-Afrika.

Hij heeft in zijn jeugd in Frankrijk, Bretagne, gewoond en is altijd in Frankrijk blijven spelen. Naast het optreden als troubadour treedt hij dan ook op als chansonnier met chansons van eigen hand eventueel aangevuld met werk van o.a. Jacques Brel en andere coryfeeën van het chanson.

Solo, duo of als trio!

Graag laat hij zich vergezellen door andere speellieden die met de klanken van hun o.a. meerstemmige zang, contrabas, traverso of dwarsfluit en draailier kunnen zorgen voor een bijzondere ambiance en een voller muzikaal geluid.

Hij schreef muziek voor verschillende theatergroepen zoals voor Commedia dell’Arte groep “ll Popolo. Hij speelt regelmatig in de stadsherberg te Delft op de troubadoursavond.

Kortom, met deze artiest boekt u een grootse accordeonist & troubadour!

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


Accordeonist en Middeleeuwse Troubadour – De straatzangerskoninginne

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

Accordeonist en Middeleeuwse Troubadour – Spelonkeerlied (eigen lied)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

U heeft interesse in deze artiest?

Accordeonist en Middeleeuwse Troubadour uit Beek-Ubbergen, Gelderland is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel, Flevoland, Utrecht, Tilburg, Almere, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Zwolle, Hilversum, Barneveld . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: