artiestvooru.nl

Artiestenprofiel: 80ties en 90ties live! (duo, trio of band)

Hoofdcategorie:
Bands & Ensembles
Subcategorie:
Bands, Duo's
Speelt graag:
Pop, 80s, 90s, Disco, Dance

Prijsindicaties & Mogelijkheden

Duo:
€ 1085,-
Trio:
€ 1295,-
Kwartet:
€ 1620,- (met saxofoon)
Kwartet:
€ 1620,- (met percussie)
Kwintet:
€ 1950,-

4 uur (3×45 min. en in pauzes een DJ!)

Extra uur:
€ 150,-
Privé-klanten krijgen 7,5% korting!

Overige details

Locatie:
Hilversum, Utrecht
Reiskosten:
€ 0,80 per km vanaf postcode 1223
Geluidsinstallatie:
Inclusief (geluid & licht)
BTW:
Exclusief 9% BTW

Beschrijving: 80ties en 90ties live! (duo, trio of band)

Op zoek naar een coole band die de disco vloer plat speelt? Of heb je liever een DJ die moderne lounge en dance draait? Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen. 80ties en 90ties live! is een live band met de soundkwaliteit van een DJ. Live beats met zang en percussie.

80ties en 90ties live! is een unieke combinatie van één, twee of drie live zangeressen met een virtuoze DJ/toetsenist.

Deze “Master of the beats” draait en mixt als een DJ , maar speelt daarnaast ook nog live de toetsen, de zang (en percussie) is volledig live. Zo heb je the best of both worlds: het live-gevoel van een band én de flexibiliteit en de soundkwaliteit van een DJ.

Een volledig nieuw entertainmentconcept van topkwaliteit.
De muzikanten van 80ties en 90ties live! hebben ervaring in het top van het evenementencircuit. Met de band van André Hazes stonden zij in Ahoy, het Olympisch Stadion en de ArenA. Zij speelden met John Miles, The Trammps, Marco Borsato, Willeke Alberti, Frans Bauer, Lee Towers, Anita Meijer, Jocelyn Brown en vele anderen.

Het repertoire van 80ties en 90ties live! kent geen beperkingen. Het is modern en vernieuwend , maar houdt altijd rekening met de verwachting van het publiek. 80ties en 90ties live! speelt  bekende Danceclassics  én Disco Hits uit de seventies, eighties, nineties en zeroes.  De band past zich volledig aan uw wensen aan: Als echte professionals beheersen de muzikanten van 80ties en 90ties live! elke stijl: van Disco tot Dance, van Jazzy Lounge tot Pop, van luisterlied tot dancebeat.

Het geluid is zo perfect, dat u denkt na een CD te luisteren en de band weet haar geluidsniveau altijd aan uw verwachtingen aan te passen. Nooit meer een valse noot of een piepend microfoon!

Kwaliteit? Bekijk onze video`s en oordeel zelf.

Video's & Audio

Wordt de video niet afgespeeld op uw telefoon of computer?
Klik op de titel en open het direct in YouTube!


80ties en 90ties live! • Medley (live)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

 

80ties en 90ties live! • Medley

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Meer foto's

Klik op de foto's voor een vergroting.

Recensies / Referenties

Aangenaam verrast en boven verwachtingen!

Beste Pianist en Zangeres, Wij willen jullie beide bedanken voor de gezellige en fantastische avond die wij op onze trouwdag beleefd hebben. Onze gasten houden dan ook zeker zoveel van kletsen dan van dansen. En dat was ook het mooie deze avond: het volume was dusdanig fijn afgesteld dat zowel kletsen als lekker dansen beide goed mogelijk was.

Het optreden dat door jullie gebracht werd, was zoals afgesproken en ook boven verwachting. Hierbij kunnen we ook zeggen dat sommige gasten aangenaam verrast werden dat er zo’n sfeer weggezet kon worden door twee artiesten met relatief weinig materiaal/instrumenten. Het aloude beeld dat een gehele band of DJ met complete discobar benodigd is voor een goed stukje muziek met dito sfeer is bij sommige nu wel weggenomen!

Wij zullen zeker 80ties en 90ties live! en deze pianist aanbevelen bij vrienden en bekenden. Hopelijk tot een volgende gelegenheid!

Groetjes Tessy en Edgar

Een super feest!

Hallo Pianist,

Nogmaals bedankt voor je optreden, we hebben al heel veel complimenten mogen ontvangen, dus bij deze geef ik ze ook graag door. Wil je voor ons ook de complimenten overdragen aan de zangeres, ook hierover niks als lof!

Mede door jullie inzet is het een super feest geweest waar wij zeker erg van hebben genoten, THANKS!

Hartelijke groet, Rita en Ron

 

Klik hier om meer recensies weer te geven

Vele complimenten

Beste Pianist,Via deze weg wil ik je hartelijk danken voor het steengoede verzorgen van onze avond.

Vele complimenten hebben wij over jullie gehad, alles klopte. Mocht ik je nog ergens kunnen aanbevelen zal ik dat zeker doen.

Veel dank, Arjan van Bruggen

Een bijzonder geslaagde avond!

He hallo Pianist!

Toch nog even een mailtje van mijn kant. Nogmaals heel erg bedankt voor een bijzonder geslaagde avond!! Ik vond jullie geweldig, en met mij velen, we hebben enorm genoten. En zelfs zo dat we jullie zullen herinneren voor een volgend congres dat we organiseren.

In juni 2013 organiseren we een veel groter congres (HPLC 2013 Amsterdam, ruim 1000 genodigden) en wellicht kunnen we iets rondom jullie (9n vol ornaat) organiseren. We zullen zien.

Nogmaals bedankt, voor de goede muziek, en niet in het minst ook voor het meedenken en anticiperen over de organisatie/indeling van de avond. Het was prettig met jullie samen te werken!

Petra Aarnoutse

Een grandioos feest!

We zijn gisteravond terug gekomen van ons huwelijksreis. Het was een grandioos feest…..

Super bedankt voor jullie optreden, het was werkelijk fantastisch. Wij en onze gasten hebben enorm genoten.
Voor een volgend feest, zullen we zeker weer contact opnemen !!!!

Bedankt, en tot ziens, Arnoud en Esther

Onze avond was echt top!

‘Wij zijn buitengewoon tevreden met het optreden van 80ties en 90ties live! op onze bruiloft. Aan het begin werd er rustige muziek gespeeld zodat we uitgebreid de avondgasten konden begroeten en later op de avond hebben we lekker kunnen dansen. De zangeressen zijn echte nachtegaaltjes en alle bandleden waren erg goed op elkaar ingespeeld.

We kregen dan ook heel veel complimenten van de gasten voor onze bandkeuze. Onze avond was echt top.

Ontzettend bedankt 80ties en 90ties live!!’

Muzikaal hoog niveau!

‘Pianist en de twee zangeressen hebben voor ons feest een mooi optreden verzorgd! Door muzikale flexibiliteit konden ze zowel borrel, diner als dans begeleiden met passende entertainment.

In het voortraject werd goed mee gedacht met de mogelijkheden, hier blijkt professionaliteit en nauwgezetheid uit.

Al met al een geslaagde avond en muzikaal van hoog niveau. Dank!’

Alle 83 gasten aan het dansen gekregen!

‘Aflopen zaterdag heeft 80ties en 90ties live!! bij ons thuis met een geweldige show (muziek, licht en zang) alle 83 gasten aan het dansen gekregen. Iedereen heeft genoten en ik krijg van alle kanten emails, kaarten en bedankjes.

Steeds weer wordt dan genoemd wat een super goede muziek en zangeres er waren. Ik ben er nu wel achter: je feest staat of valt met een goede band.

Deze groep kan ik iedereen aanraden. Ik verheug mij nu al op een volgende feestje, om hen uit te nodigen.

Annelies.

U heeft interesse in deze artiest?

80ties en 90ties live! (duo, trio of band) uit Hilversum, Utrecht is onder andere voor de volgende evenementen en gelegenheden te boeken:

En speelt onder andere graag in: Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Flevoland, Amsterdam, Utrecht, Almere, Nijmegen, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Hilversum, Veenendaal, Zeist, Wijk bij Duurstede, Tiel . . . en wellicht binnenkort ook bij u?

Toch niet de perfecte artiest? Wat denkt u van deze: