AccordeonistVrijblijvend Optie Plaatsen
Accordeonist
Accordeonist

Trompettist

Bij een uitvaart speelt muziek een hele belangrijke rol. Het vult aan waar de woorden ophouden en het troost wanneer alles is gezegd.

Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor een combinatie met live muziek en trompetmuziek sluit hier heel mooi bij aan. Het akoestische geluid van de trompet klinkt prachtig in een kerk of een aula, maar een trompettist kan ook ingezet worden op de begraafplaats.

Het repertoire kan helemaal door u worden bepaald. In de audio voorbeelden kunt u een indruk krijgen wat er mogelijk is. Heeft u een lievelingslied dat u wilt laten klinken, vraag dit dan zeker bij ons aan. Niets is zo persoonlijk als muzieksmaak en voor ons is het belangrijk om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de dienst.

Prijs (inclusief btw):

Solo: op aanvraag
Duo trompettist & pianist: op aanvraag

Reiskosten:

Inbegrepen in Nederland.

Muziek (YouTube):

- Blijf bij mij Heer - Ave Maria - Als een hert
- The Rose-Il Silenzio - Time to say goodbye
- Signaal taptoe - Tears in Heaven - Candle in the wind

Alle video's en audiobestanden openen in een nieuw venster.

Contact

Hier kunt u een vrijblijvende optie plaatsen of een vraag stellen aan de artiest.

Recensies

We willen je hartelijk bedanken voor de schitterende muzikale begeleiding op de begrafenis van onze moeder. En gezien de vele enthousiaste reacties zijn wij niet de enigen die jouw trompetspel konden waarderen. Het heeft de kerkelijke bijeenkomst een bijzonder tintje gegeven.
Duivendrecht

Wat is het bijzonder om trompetmuziek te horen op de begraafplaats.
Ik weet zeker dat dit voor veel mensen een bijzondere manier en waardevolle toevoeging kan zijn om afscheid te nemen van hun geliefde.
Gorssel

Veel dank, ook namens de rest van de familie, voor jouw aandeel bij de ceremonie rond het afscheid van mijn vader.  Het was prachtig, een ontroerende trompet, zowel in de kerk als ook bij het graf.
Groningen

Contact

Hier kunt u een vrijblijvende optie plaatsen of een vraag stellen aan de artiest.